Josef Dvořáček: O vztahu k půdě, kvalitě jídla a jak to dělat jinak

před rokem

78 min

Josef Dvořáček: O vztahu k půdě, kvalitě jídla a jak to dělat jinak



Popis epizody

Nový rozhovor je venku! Pozvání přijal Josef Dvořáček, který vede firmu Sonnentor. Tam kupují bylinky a koření v BIO kvalitě od českých farmářů a vše se snaží dělat, jak nejlépe a nejšetrněji dovedou. S Josefem si povídáme o hledání dostatku v osobním životě a podnikání. Uslyšíte o ekologické filosofii podnikání, o tom, že za každou cenu nemusíme růst (podnikatelsky i osobně) a nebo o tom, jak růst skrze vizi ukotvenou v hodnotách a tradici. Rozebereme, co je vlastně BIO, jak se chováme k půdě a nebo jak je to s chemií v jídle. V kontextu příběhu Josefa naťukneme i téma autentičnosti, rodiny a důležitosti pomalosti. Partnery podcastu jsou Minutový Řečník – Praktické a zábavné kurzy prezentačních dovedností pro jednotlivce i firmy. Dáme jídlo - Dlouhodobý partner podcastu. Vyzkoušejte aplikaci Dámejídlo pro dovoz jídla z restaurací nebo obchodů. Z Dáme marketu můžete mít věci již za 20 minut.

Hodnocení epizody

Další epizody