6. 9. 2020 | Mezi řádky
Většina lidí posuzuje víno stylem chutná/nechutná, sladké/kyselé. Jeho pokročilejší milovníci umí rozeznávat chutě a vůně a pak jsou lidé, kteří po jednom napití poznají odrůdu a někdo i lokalitu, odkud víno pochází. Jedním z nich je Roman Novotný z pražského wine baru Bokovka, hlavní sommeliér podniků Ambiente. V podcastu řekne nejen to, jak se k takovému umění dopracoval (a jestli to dokážete taky), ale také to, jak se hodnotí vína na soutěžích a jak se vybírají ta nejlepší.
--
Ohodnoť epizodu!
Skóre se objeví až epizodu ohodnotí několik uživatelů. Měj chvíli strpeníSe zavřenýma očima možná nepoznáte rozdíl mezi bílým a červeným a mezi jednotlivými odrůdami už vůbec ne. Přesto vás víno baví a rádi byste o něm věděli víc. Nebo všechno zmíněné zvládáte, ale i tak c...
Mezi řádky
Mezi řádky
Mezi řádky
Mezi řádky
Mezi řádky
Mezi řádky
Mezi řádky
00:00
00:00