S1 E17: Šéfkuchař na ucho: Martin Štangl vaří zvěřinu - nejdostupnější etické maso

před 4 lety

66 min

S1 E17: Šéfkuchař na ucho: Martin Štangl vaří zvěřinu - nejdostupnější etické maso



Popis epizody

Cena zvěřiny letos rekordně klesla. Svého lokálního dodavatele navíc najdete snadno díky aktivitě Lesů ČR, která se jmenuje www.zlesanastul.cz. A to jsou další dobré důvody osvojit si přípravu masa zvířat z volné přírody. Taky proto, že: dobře žijí, krmí se tím nejlepším, nezažijí stres jatek a nepředstavují pro planetu zátěž v podobě masové produkce krmiva. Kdy jindy to zkusit než právě teď? S Martinem Štanglem z Esky ve sluchátkách si můžete rozšířit svoje kuchařské dovednosti a možnosti.

Hodnocení epizody

Další epizody