25. 2. 2022 | Gastromapa Lukáše Hejlíka 111
Těšili jsme se, až vám pustíme náš poslední díl, ale je válka a my na to teď nemáme pomyšlení. České zemědělství a gastro by totiž bez lidí z Ukrajiny bylo v háji. Pomozme tedy v tuto chvíli my jim.
--
Ohodnoť epizodu!
Skóre se objeví až epizodu ohodnotí několik uživatelů. Měj chvíli strpeníNěkdy je lepší si trochu zajet, než se hodně spálit! Gastromapa Lukáše Hejlíka od 1. 11. 2019 i jako podcast....
Gastromapa Lukáše Hejlíka 111
Přátelé, je to tady, začíná nový podcast Velká žranice. Najdete ho na svém vlastním kanálu tady na
Gastromapa Lukáše Hejlíka 111
Ahoj nazdar čau NAPOSLEDY. Tenhle poslední díl s Verunkou jsme natáčeli předtím, než vypukla válka
Gastromapa Lukáše Hejlíka 111
Těšili jsme se, až vám pustíme náš poslední díl, ale je válka a my na to teď nemáme pomyšlení. České
Gastromapa Lukáše Hejlíka 111
Naše ohlédnutí za všemi epizodami vašeho oblíbeného podcastu. Kdo to doposloucháte, napište nám.
Gastromapa Lukáše Hejlíka 111
Eggáči se přestěhovali, svého vymazleného Citrouše prodali do zahraničí a na jejich míchaná vejce na
Gastromapa Lukáše Hejlíka 111
Rodinná čokoládovna Herůfek vyrábí lahodnou čokoládu na jihu Moravy a dává si záležet na udržitelném
Gastromapa Lukáše Hejlíka 111
Dva kreativní šéfkuchaři Ambiente a nejlepší kamarádi Sláva a Honza si otevřeli v Praze v Podskalí
Gastromapa Lukáše Hejlíka 111
Lukáš potkal Budějčandu a tak u jídla probrali, co nového (a starého) a dobrého se děje na jihu
Gastromapa Lukáše Hejlíka 111
Poslední díly vás napínáme, že. Tak se na nás nezlobte, prosím, a zachovejte nám přízeň i nadále.
Gastromapa Lukáše Hejlíka 111
Ondra Husák s rodinným pivovarem Zichovec rád experimentuje, posouvá hranice a baví pivní scénu. Do
00:00
00:00