Zdeněk Pohlreich: Na spojení Forejta s McDonald's mi vadí jediná věc. Michelin je stále záhadou

před 2 lety

88 min

Zdeněk Pohlreich: Na spojení Forejta s McDonald's mi vadí jediná věc. Michelin je stále záhadou



Popis epizody

Partnerem podcastu je investiční platforma Investown. Více zjistíte pod tímto odkazem: https://www.investown.cz/?ref=martinklesnil Hlasování v Křišťálové Lupě: https://kristalova.lupa.cz/hlasovani/?setSubjects=1855 🎧 Zdeněk Pohlreich je šéfkuchař, gastronom a podnikatel. Se Zdeňkem jsme v rozhovoru probírali konec restaurace U Štěpána, mafiánské praktiky, zahrádky bez obsluhy,  kluka s kamením a kluka s řetízkem ve špatném hrníčku, spolupráci Přemka Forejta s McDonaldem, začátky podnikání, provozování restaurace ve Švýcarsku, gastronomické ocenění, zákulisí ocenění Michelin, setkání s Gordonem Ramsaym, doporučení na nejlepší restaurace, Gastromapu Lukáše Hejlíka, připravovanou cukrárnu Café Imperial Dolce, odmítnutí Stardance či automobilovou historii. 🎁 Pokud vás rozhovor bavil a chtěli byste slyšet ještě bonus, tak můžete na Patreonu, čímž zároveň podpoříte naši tvorbu: ➡️ https://www.patreon.com/ukulatehostolu 🔹 Instagram: U Kulatého stolu: https://www.instagram.com/ukulatehostolu Martin Klesnil: https://www.instagram.com/martinklesnil Patrik Fiala: https://www.instagram.com/patrikfdf 📧 Kontaktní email: info@forcapture.com

Hodnocení epizody

Další epizody