
S1 E25: Gastro devadesátky
S1 E25: Gastro devadesátky
před 4 lety
90 min
Proč bylo pojídání hovězího tataráku tajné? Z jakého důvodu se tak rozmohl kuřecí plátek s broskví? Čím rozlítila veřejnost restaurace U Malířů? Kdo byli tehdejší majitelé prvních soukromých restaurací? Na projížďku divokou minulostí vyrážíme s Matoušem Petráněm, spolumajitelem restaurace Dish. Matouš navíc prozradí, jak se pokouší vzkřísit legendární Sečuánskou omáčku, která v devadesátých letech frčela v americkém McDonaldu. Dámy a pánové, připravte si žaludky, vyrážíme…
Odkazy
Web podcastupotraviny.libsyn.com
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/44772
Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!