S1 E25: Gastro devadesátky

S1 E25: Gastro devadesátky

před 4 lety

90 min


Proč bylo pojídání hovězího tataráku tajné? Z jakého důvodu se tak rozmohl kuřecí plátek s broskví? Čím rozlítila veřejnost restaurace U Malířů? Kdo byli tehdejší majitelé prvních soukromých restaurací? Na projížďku divokou minulostí vyrážíme s Matoušem Petráněm, spolumajitelem restaurace Dish. Matouš navíc prozradí, jak se pokouší vzkřísit legendární Sečuánskou omáčku, která v devadesátých letech frčela v americkém McDonaldu. Dámy a pánové, připravte si žaludky, vyrážíme…

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty