Popis epizody
Čím dál oblíbenějším nápojem je v Česku kombucha, velmi zdravý fermentovaný nápoj z čaje. V pozadí tohoto boomu je mimo jiné další host podcastu, který
přitom říká: „Jako kluk jsem tu divnověc nesnášel. Doma jsme měli sklenici od okurek plnou čaje, ve které ovšem plaval podezřelý želatinový koláč, a já ho
odmítal, protože fuj, tohle fakt ne.“ Jak známo, nikdy není radno říkat „nikdy“. Michal Ďuriník (dnes je mu čtyřiatřicet let) založil těsně před začátkem covidové pandemie brněnskou kombuchovou značku Loklok. Od té doby onen „podezřelý želatinový koláč“ hýčká, zkoumá, má ho už obrovský a říká mu Vilma.
Poslední část rozhovoru je uzamčena pro nejvěrnější fanoušky podcastu, kteří nás podporují na stránce Patreon. Tvorbu tohoto podcastu můžete prostřednictvím odkazu podpořit i vy: https://www.patreon.com/hostreportera. Všem věrným posluchačům moc děkujeme!
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastureportermagazin.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/11352