Hvězda chutí: kyselost s Jančou Jelič

Hvězda chutí: kyselost s Jančou Jelič

před 4 lety

60 min


Moc to s ní neumíme, přitom kyselá chuť v jídle je něco jako jiskra💥. V tomto díle Potravin vás kreativní šéfkuchařka Jana Jelič naučí, jak správně kyselost používat, aby byla pro vaše jídlo novým rozměrem a ne pohromou. Vysvětlí, jak může posílit nebo oslabit ostatní chutě. Jak ovlivňuje texturu jídla. Proč pije ocet. Co to je shrub. Které octy by doporučila mít doma v kuchyni a jestli za něj utrácet horentní sumy. A konečně mi řekne recept na svou oblíbenou polévku z misa a šťávy z kysaného zelí. Kyselost je dobrá, kyselost je šance!

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty