• Facebook
  • Instagram
Logo podcastu: Potraviny

S1 E20: Anna Hudská a její komunitní chov slepic

12. 2. 2021 | Potraviny

Chcete chovat slepice, ale nemáte zahradu ani dostatek času? Zkuste se spojit se sousedy a založte komunitní chov slepic. Budete mít vlastní vajíčka a jako bonus poznáte lidi z okolí. Podle Aničky Hudské totiž spolupráce sbližuje víc než cokoliv jiného.

Hodnocení

Moje hodnocení:

Skóre epizody:

--

Ohodnoť epizodu!

Skóre se objeví až epizodu ohodnotí několik uživatelů. Měj chvíli strpení

Podcast

Logo podcastu: Potraviny
Potraviny
Hana Michopulu

Abychom zjistili, co nás v jídle čeká, musíme se občas ohlédnout dozadu. Podcast Hanky Michopulu o všem, co jsme zapomněli, ale můžeme se znovu naučit. Zároveň vás Potraviny chtějí i bavit. Pokud rádi...

Seznam epizod

  1. Tofu & krkonošské kyselo. Bráchové Giang a Khan Ta prozrazují svá 4 nej jídla.
    10. 12. 2021 |

    Potraviny

    Bratři Giang a Khan Ta mají 3 vietnamské restaurace v Praze: Gao Den, Taro a Dian. V tom, co dělají

  2. Míchačky s Darinou: jak dělají šéfkuchaři pečené kuře doma?, fungují histabiotika?, a yes or no českému "parmazánu?
    12. 11. 2021 |

    Potraviny

    Míchačky s Darinou je nová série Potravin, kterou připravuji společně s Darinou Sieglovou z časopisu

  3. Hvězda chutí: kyselost s Jančou Jelič
    9. 10. 2021 |

    Potraviny

    Moc to s ní neumíme, přitom kyselá chuť v jídle je něco jako jiskra💥. V tomto díle Potravin vás

  4. Šéfkuchařka Anna Vejvodová: „Dlouho jsem nevěřila, že otvíráme kapří restauraci.“
    17. 9. 2021 |

    Potraviny

    Dnes v ní připravuje kaprovku, kapřenky nebo kapří ceviche a kapra a la tuňák. V táborském Thiru

  5. S1 E26: Fenomén lečo - rehabilitace outsidera našich kuchyní
    29. 8. 2021 |

    Potraviny

    Má potenciál stát se kultovním jídlem. Tak kde to vězí? Pokusíme se leču pomoci spolu s Darinou

  6. S1 E25: Gastro devadesátky
    13. 8. 2021 |

    Potraviny

    Proč bylo pojídání hovězího tataráku tajné? Z jakého důvodu se tak rozmohl kuřecí plátek s broskví?

  7. S1 E24: Jak se naučit cukrařině? Třeba v Cordon Bleu...
    6. 8. 2021 |

    Potraviny

    Jste blázni do pečení a sníte o tom, že byste svou vášeň [...] si rozhovor s dívkou, která to

  8. S1 E23: Co znamená objev starořímského fastfoodu?
    7. 7. 2021 |

    Potraviny

    Poslední archeologické nálezy odhalily, že rychlé stravování tu bylo dávno před námi a vypadalo

  9. S1 E22: Skromné jídlo s Jirkou Hrachovým, šéfkuchařem restaurace Výčep
    9. 5. 2021 |

    Potraviny

    Šéfkuchař Jirka Hrachový pochází z Valašska. A i když je to tradičně chudý region, má svůj půvab v

  10. S1 E21: Skromné jídlo s Hugo Hromasem
    18. 4. 2021 |

    Potraviny

    Skromné jídlo (@skromne.jidlo) je instagramová kuchařka, která vznikla na přání Klubu samoživitelů.

Logo epizody: undefined

00:00

00:00