• Facebook
  • Youtube
  • Instagram

S1 E20: Anna Hudská a její komunitní chov slepic

12. 2. 2021 | Potraviny

Chcete chovat slepice, ale nemáte zahradu ani dostatek času? Zkuste se spojit se sousedy a založte komunitní chov slepic. Budete mít vlastní vajíčka a jako bonus poznáte lidi z okolí. Podle Aničky Hudské totiž spolupráce sbližuje víc než cokoliv jiného.

Hodnocení

Moje hodnocení:

Skóre epizody:

--

Ohodnoť epizodu!

Skóre se objeví až epizodu ohodnotí několik uživatelů. Měj chvíli strpení

Podcast

Logo podcastu: Potraviny
Potraviny
Hana Michopulu

Potraviny je podcast Hanky Michopulu o všem, co jsme o jídle zapomněli, ale můžeme se znovu naučit. Zároveň vás Potraviny chtějí i bavit. Pokud rádi jíte, vaříte nebo se třeba jen zajímáte o jídlo, v ...

Seznam epizod

  1. S1 E20: Anna Hudská a její komunitní chov slepic
    12. 2. 2021 |

    Potraviny

    Chcete chovat slepice, ale nemáte zahradu ani dostatek času? Zkuste se spojit se sousedy a založte k...
  2. S1: E19 Šéfkuchař na ucho: Pavel Býček a jeho omáčková masterclass
    13. 1. 2021 |

    Potraviny

    Ne řízek. Ne vepřo knedlo. Ale české omáčky jsou dost možná naším nejautentičtějším pokrmem. Bublají...
  3. S1: E 18 Šéfkuchař na ucho: 1 pečeně nebo 10 jídel z husy?
    4. 11. 2020 |

    Potraviny

    Husu můžeme buď upéct vcelku (a připravit se na to, že část tak nutně skončí suchá), anebo rozporcov...
  4. S3 E2: Uďák: jak chutná jídlo z peletového grilu. Na exkurzi u Matouše Petráně, spolumajtele hamburgerové restaurace Dish.
    22. 10. 2020 |

    Potraviny

    S peletovými grily k nám přichází kultura amerického BBQ. Má cenu si smoker s grilem kupovat? V čem ...
  5. S1 E17: Šéfkuchař na ucho: Martin Štangl vaří zvěřinu - nejdostupnější etické maso
    24. 9. 2020 |

    Potraviny

    Cena zvěřiny letos rekordně klesla. Svého lokálního dodavatele navíc najdete snadno díky aktivitě Le...
  6. S1 E16: Jak neplýtvat jídlem? Naučí nás kuchařka Zachraň jídlo v kuchyni.
    3. 9. 2020 |

    Potraviny

    Kuchařka Zachraň jídlo v kuchyni je pro mě knižní (kuchařkovou) senzací roku 2020. Učí nás nejen nep...
  7. S1 E15: Honza Čulík o tom, jak vybudovat gastrokomunitu
    17. 6. 2020 |

    Potraviny

    S Honzou Čulíkem z táborského Thiru o tom, jak vybudovat gastrokomunitu. Jak fungují v jídle komunit...
  8. S1 E14: Se City Shamanem Daliborem Chytilem o rostlinných doplňcích
    28. 5. 2020 |

    Potraviny

    Dalibor Chytil je fytoterapeut neboli bylinkář a říká si City Shaman. Do Potravin jsem ho pozvala, p...
  9. S1 E13: Na farmářském trhu s Lucií Kohoutovou
    16. 5. 2020 |

    Potraviny

    S1 E13 Na farmářském trhu s Lucií Kohoutovou V tomto díle podcastu pořádně propereme farmářské trhy....
  10. S3 E1: Chytré vaření v karanténě
    1. 4. 2020 |

    Potraviny

    Tři osobnosti gastrosvěta sdílí svůj recept na jídlo v čase nouzových opatření: úsporný, chytrý, z t...
Logo epizody: undefined

00:00

00:00