• Facebook
  • Instagram
Logo podcastu: Potraviny

S1 E20: Anna Hudská a její komunitní chov slepic

12. 2. 2021 | Potraviny

Chcete chovat slepice, ale nemáte zahradu ani dostatek času? Zkuste se spojit se sousedy a založte komunitní chov slepic. Budete mít vlastní vajíčka a jako bonus poznáte lidi z okolí. Podle Aničky Hudské totiž spolupráce sbližuje víc než cokoliv jiného.

Hodnocení

Moje hodnocení:

Skóre epizody:

--

Ohodnoť epizodu!

Skóre se objeví až epizodu ohodnotí několik uživatelů. Měj chvíli strpení

Podcast

Logo podcastu: Potraviny
Potraviny
Hana Michopulu

Abychom zjistili, co nás v jídle čeká, musíme se občas ohlédnout dozadu. Podcast Hanky Michopulu o všem, co jsme zapomněli, ale můžeme se znovu naučit. Zároveň vás Potraviny chtějí i bavit. Pokud rádi...

Seznam epizod

  1. Míchačky s Darinou: Bod varu, na co je ghí a vzpomínky Stanley Tucciho
    19. 3. 2022 |

    Potraviny

    Jmenuje se tahle série podle míchaných nápojů nebo podle oblíbené snídaně, kterou se potom jdeme

  2. Jak na plant based stravu? Uvolnit se!
    14. 2. 2022 |

    Potraviny

    To aspoň tvrdí Honza Lobreis, šéfkuchař vegetariánské Estrelly, který momentálně vaří v

  3. Tofu & krkonošské kyselo. Bráchové Giang a Khan Ta prozrazují svá 4 nej jídla.
    10. 12. 2021 |

    Potraviny

    Bratři Giang a Khan Ta mají 3 vietnamské restaurace v Praze: Gao Den, Taro a Dian. V tom, co dělají

  4. Míchačky s Darinou: jak dělají šéfkuchaři pečené kuře doma?, fungují histabiotika?, a yes or no českému "parmazánu?
    12. 11. 2021 |

    Potraviny

    Míchačky s Darinou je nová série Potravin, kterou připravuji společně s Darinou Sieglovou z časopisu

  5. Hvězda chutí: kyselost s Jančou Jelič
    9. 10. 2021 |

    Potraviny

    Moc to s ní neumíme, přitom kyselá chuť v jídle je něco jako jiskra💥. V tomto díle Potravin vás

  6. Šéfkuchařka Anna Vejvodová: „Dlouho jsem nevěřila, že otvíráme kapří restauraci.“
    17. 9. 2021 |

    Potraviny

    Dnes v ní připravuje kaprovku, kapřenky nebo kapří ceviche a kapra a la tuňák. V táborském Thiru

  7. S1 E26: Fenomén lečo - rehabilitace outsidera našich kuchyní
    29. 8. 2021 |

    Potraviny

    Má potenciál stát se kultovním jídlem. Tak kde to vězí? Pokusíme se leču pomoci spolu s Darinou

  8. S1 E25: Gastro devadesátky
    13. 8. 2021 |

    Potraviny

    Proč bylo pojídání hovězího tataráku tajné? Z jakého důvodu se tak rozmohl kuřecí plátek s broskví?

  9. S1 E24: Jak se naučit cukrařině? Třeba v Cordon Bleu...
    6. 8. 2021 |

    Potraviny

    Jste blázni do pečení a sníte o tom, že byste svou vášeň [...] si rozhovor s dívkou, která to

  10. S1 E23: Co znamená objev starořímského fastfoodu?
    7. 7. 2021 |

    Potraviny

    Poslední archeologické nálezy odhalily, že rychlé stravování tu bylo dávno před námi a vypadalo

Logo epizody: undefined

00:00

00:00