Popis epizody
Je normální jíst hmyz? Jaké je to přijít na trh s produktem, vůči kterému má mnoho lidí stále velké předsudky? Zkoušejí Češi rádi nové věci? Jak často se stanou z nedůvěřivých ochutnávačů hmyzích specialit stálí a spokojení zákazníci? Lze skloubit a zároveň i umět oddělit profesní a osobní život, pokud vlastníte s partnerem rodinnou firmu? Dnešním hostem podcastu Ryba smrdí od hlavy je Eva Sloupenská z firmy WormUP.
Časová osa
0:18 – Přivítání a představení hosta.0:58 – Představení firmy WormUP a jejích výrobků.2:16 – Hmyz na jídelníčku – předsudky u nás a ve světě.4:24 – Jak a proč firma vznikla?7:47 – Specifická výroba – hmyz jako jateční surovina.9:15 – Jak se stávají z ochutnávačů zákazníci?11:52 – Splněný sen originální firmy s velkým množství benefitů.14:43 – Jak skloubit rodinný a pracovní život?16:17 – Modul rekonstrukce identity, ventilace napětí, psaní deníku jako způsob terapie.20:06 – Řešení všech mechanismů fungování firmy.22:50 – Ochutnávka dvou nových příchutí křupavých červíků.28:09 – Plány firmy WormUP do budoucna.30:29 – Závěrečné poselství.
Více rozhovorů s inspirativními hosty najdete v rubrice podcasty.
Začněte se rozvíjet ještě dnes!
Studium MBA vám pomůže zlepšit si své manažerské dovednosti.Studium BBA vám pomůže naučit se prodávat, vyjednávat, přesvědčovat a ovlivňovat.Kurz Rekonstrukce identity vám pomůže navrátit sami k sobě, zvládat lépe stres, navazovat zdravé vztahy a naučit se ozdravovat ty nezdravé.
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastupsychologieprokazdeho.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/103223