O chuti těžké vody, hravé fyzikální chemii a pěstování vína

O chuti těžké vody, hravé fyzikální chemii a pěstování vína

před 4 lety

38 min


Pavel Jungwirth z Ústavu organické chemie a biochemie AV ČR odpovídá v podcastu A/ Věda na dosah, k čemu je dobrý základní výzkum, jak těžké je zkoordinovat práci vědecké skupiny nebo jaké změny plánuje v čele Učené společnosti ČR. Mluvíme s ním také o jeho oblíbených experimentech, jejichž výsledky se dostávají na stránky prestižních vědeckých časopisů a o úspěšném pěstování vína.

2

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty