
#3 - Jamiro: Chci být nejlepší ve všem, co dělám, plánuju založit asociaci
#3 - Jamiro: Chci být nejlepší ve všem, co dělám, plánuju založit asociaci
před 4 lety
44 min
Popis epizody
Protože chceme propagovat sušený maso napříč Českou republikou, je našim cílem spolupracovat s kvalitníma českýma značkama, a tak vám v sérii rozhovorů představíme ty nejzajímavější z nich. První je Jamiro's Jerky a majitel Radek. Dozvíte se, jak se vyvíjel tuzemskej trh se sušeným masem, jak těžký je delegovat práci na zaměstnance nebo třeba to, že se v oboru sušenýho masa plánujou do budoucna velký věci.
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastuwww.masohere.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/1159
Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!