Chef Arena #16 – Jakub Přibyl

Chef Arena #16 – Jakub Přibyl

před 4 lety

71 min


Že se za slůvkem sommelier skrývá znalec vín, už dnes patří k všeobecnému povědomí, přesto ale podle našeho nejúspěšnějšího sommeliera Jakuba Přibyla v Česku ještě příliš nechápeme, co vlastně může sommelier restauraci nabídnout. „Máme pocit, že sommelier je jen tak trochu vzdělanější číšník, a proto se těžko začleňuje v restauraci do týmu, přitom je to víceméně manažer zodpovědný i za tvorbu vinného lístku a cen, a proto by měl v restauraci být. Nicméně u nás panuje spíše přesvědčení, že manažeři restaurace rozumí všemu, sommeliera k tomu nepustí a on je pak takové páté kolo u vozu,“ vysvětluje Přibyl v nové epizodě podcastu Chef Arena.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty