Chef Arena #42 – Titus Eliáš

Chef Arena #42 – Titus Eliáš

před 4 lety

75 min


 Kromě netradičního jména má za sebou Titus Eliáš i poměrně netradiční zahraniční zkušenosti v podobě vaření v ruské metropoli. Práce v Moskvě, kde je podle Eliáše jinak gastronomie na velmi vysoké úrovni, se pak dle jeho slov nedá s ničím příliš srovnat. „Prioritou je přežít. Co jsem se bavil se servírkami, tak ty v té poměrně luxusní restauraci pracovaly čistě jen za spropitné. Z toho ještě uplácely uvaděčku, ať posílá hosty k jejich stolům,“ popisuje své moskevské angažmá Eliáš. „České jídlo a pivo mají nejen v Rusku, ale třeba i v pobaltských zemích, velmi dobré jméno. Obecně nás vnímají pozitivně a už jako Západ,“ dodává.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty