Chef Arena #33 – Radek Jakubec

Chef Arena #33 – Radek Jakubec

před 4 lety

67 min


Když Radek Jakubec po vyučení využil příležitosti pracovat v hotelové kuchyni v Anglii, neváhal ji využít. Jak sám přiznává, ač měl za sebou zkušenosti z kuchařských soutěží, v ostrém provozu v anglickém hotelu si uvědomil, jak málo toho vlastně o vaření v té době věděl. „Šéfkuchař se dobře znal s Gordonem Ramsaym a měl jsem možnosti jít na čtrnáct dní na stáž do Boxwood Cafe, kde byla jeho pravá ruka Stuart Gillies. Ten se o mě překvapivě dobře staral, ve čtvrtky tam býval i Gordon. Bylo znát, že v kuchyni je Gordon, a to ještě nebyl zdaleka taková hvězda, jen čtyřiatřicetiletý obtloustlý řvoucí týpek, co často ztrácel nervy,“ vzpomíná Jakubec. „Ve skutečnosti ale není takový rapl jako v televizi,“ dodává. Jaký kuchařský sen si chce Radek Jakubec splnit? A v čem se v Bavorsku, kde aktuálně Jakubec žije a pracuje, lépe starají o podnikatele v gastronomii? Poslechněte si celou novou epizodu podcastu Chef Arena.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty