Maxim Pavla Vondráčka #132 – Jan Hochsteiger

Maxim Pavla Vondráčka #132 – Jan Hochsteiger

před 2 lety

76 min


„Točenou zmrzlinu nepovažuji za skutečnou zmrzlinu,“ říká Jan Hochsteiger z Crème de la Crème. Jan se k zmrzlině dostal velkým obloukem, protože je vystudovaný geodet a vášnivý sběratel a muzejník, který pracoval třeba v Národním technickém muzeu. Tam si přičichl k rekonstrukcím starých strojů, a proto ve zmrzlinárně na pražské Národní třídě můžete při lízání zmrzliny navštívit i jeho miniaturní muzeum zmrzlinářských strojů.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty