135. Méně kvalitní chleba? Na vině může být i oxid uhličitý, říká vědec Klem

135. Méně kvalitní chleba? Na vině může být i oxid uhličitý, říká vědec Klem

před 2 lety

28 min


Dopady změny klimatu se nevyhýbají ani zemědělství, nejde ale pouze o sucho ohrožující úrodu. Jaké vlivy vědci pozorují? Může mít měnící se klima i pozitivní dopady? A jak by se mělo zemědělství adaptovat? V podcastu Evropa zblízka odpovídá vědec Karel Klem z Ústavu výzkumu globální změny Akademie věd ČR._Všechny podcasty najdete také na euractiv.cz/tag/evropa-zblizka/. Vaše poznámky, pochvaly či kritiku k podcastu nám můžete zasílat na zichova@euractiv.cz. Děkujeme, že nás posloucháte. Financování: euractiv.cz/komunikacni-partnerstvi-inzerce/.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty