#30 KICK-OFF Filipa Košťálka s Janem Kapolkou

#30 KICK-OFF Filipa Košťálka s Janem Kapolkou

před 3 lety

30 min


Dá se dělat mexická kuchyně v Česku? Co znamená mít frenčízu? A proč někerá jídla chutnají lépe v zahraničí než u nás? Povídali jsme si se spolumajitelem mexického bistra Los Capolitos Janem Kapolkou. 

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty