Robert Chrt - České pivo bude kvalitní i s nižšími emisemi

Robert Chrt - České pivo bude kvalitní i s nižšími emisemi

před 3 lety

32 min


Stále víc českých podniků si uvědomuje skutečnou cenu energií a vstupních surovin. Výjimkou není ani české pivovarnictví, které má navíc jedno specifikum. Tradiční český ležák totiž pro svou výrobu potřebuje delší čas, a tudíž i o něco více energie než některá piva vyrobená odlišnou metodou. Jak se s tím pivovary vypořádají? O budoucnosti výroby piva v Česku jsme si povídali s Robertem Chrtem, ředitelem strategie a business developmentu Budějovického Budvaru.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty