Popis epizody
🎙️ S Verčou Doškovou jsme probraly její cestu od zaměstnání k otevření vlastní školy vaření a pečení. Gurmandie sídlí v Jihlavě a jako jediná zde nabízí kurzy světové i místní kuchyně, pečení sladkého i slaného. Veronika ve své práci klade důraz na spokojenost svou i svých zákazníků. Mimo kurzů pro veřejnost dělá catering a firemní akce.
Poslechněte si, jak se z matematičky stala majitelka úspěšného podniku v oblasti gastronomie nebo co na její výpověď ze zaměstnání řekl Verči tatínek. 😊
🟡 Baví vás byznysová a marketingová témata? Sledujte Halíře dělají talíře:
Instagram: bit.ly/haliredelajitalire-ig
Facebook: bit.ly/haliredelajitalire-fb
Web: bit.ly/haliredelajitalire
📩 E-mail: podcast@haliredelajitalire.net
Hostům pokládá otázky Jitka Nagelová, specialistka online marketingu z Jihlavy.
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastuwww.haliredelajitalire.net
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/209686