Matysku: Dokážu si představit žít ze zvučení a pronajímání aparatury. Chtěl bych mít studio a v něm dělat na svých projektech.

před rokem

36 min

Matysku: Dokážu si představit žít ze zvučení a pronajímání aparatury. Chtěl bych mít studio a v něm dělat na svých projektech.



Popis epizody

DJ a hudební producent Matyáš Václavek, představí kromě své vlastní tvorby a studia na HAMU i projekty na kterých se podílí - Secret Gardens a Samet label. Co ho nejvíc baví na zvuku? Jaké má plány do budoucna a jak se stal resident DJ ve Wildtu?DJ a hudební producent Matyáš Václavek, představí kromě své vlastní tvorby a studia na HAMU i projekty na kterých se podílí - Secret Gardens a Samet label. Co ho nejvíc baví na zvuku? Jaké má plány do budoucna a jak se stal resident DJ ve Wildtu?DJ a hudební producent Matyáš Václavek, představí kromě své vlastní tvorby a studia na HAMU i projekty na kterých se podílí - Secret Gardens a Samet label. Co ho nejvíc baví na zvuku? Jaké má plány do budoucna a jak se stal resident DJ ve Wildtu?DJ a hudební producent Matyáš Václavek, představí kromě své vlastní tvorby a studia na HAMU i projekty na kterých se podílí - Secret Gardens a Samet label. Co ho nejvíc baví na zvuku? Jaké má plány do budoucna a jak se stal resident DJ ve Wildtu? Tyhle a další otázky zodpověděl Christine Hla Shwe v pořadu Alterna na rádiu VYŠŠÍ HLAS

Hodnocení epizody

Další epizody