#12 Je česká cukrařina světová?

#12 Je česká cukrařina světová?

před 2 lety

218 min


Dvanáctý díl Velké žranice zavítal na božskou snídani do cukrárny Myšák. Byla s námi Helena Fléglová z Pastry academy, Bára Lamačová z Café Osmička a mistr cukrářJosef Maršálek. Občas se s námi zasekal i šéfcukrář cukrárny Myšák, Lukáš Pohl. Řešili jsme nedávné úspěchy Anny Marvanové a Magdaleny Murínové, fronty, které se dobrovolně stojí do podniků, opět jsme se dostali na kafe. Probrali jsme všechny sladké regiony Česka, jaké jsou nejoblíbenější zákusky všech přítomných a spoustu dalšího. Mluvíme tam také o dubnovém turné s Velkou žranicí po 7 městech Česka, kde se bude nahrávat podcast s publikem. Snad bude tenhle sladký díl chutnat. Dejte vědět.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty