Nebojte se grilovat tučnější maso. A občas zkuste i sýr!

Nebojte se grilovat tučnější maso. A občas zkuste i sýr!

před 2 lety

25 min


Proč bychom měli maso chladit cestou z obchodu a naopak nechat v pokojové teplotě před grilováním. Proč dát na gril celé kuře, vyzkoušet zvěřinu a čím maso naopak úplně nahradit? A jak chutná grilovaný krokodýl? Nejen to vám prozradí Michal Perlík, manažer nákupu čerstvých potravin společnosti Rohlík.cz v další epizodě podcastu iReceptář do ucha. Tento díl i další si můžete poslechnout na webu https://www.ireceptar.cz/podcasty/. Sledovat nás můžete také na Facebooku https://www.facebook.com/iReceptar.cz, kde najdete ještě více rad a nápadů nejen pro vaši zahradu.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty