#1 ESPRESSO se 4poradci: Přestaňte Se Zbytečně Obírat o Peníze! Díky Zaměstnavateli Můžete Zhodnotit Své Peníze Až o 81 %!!!

před rokem

2 min

#1 ESPRESSO se 4poradci: Přestaňte Se Zbytečně Obírat o Peníze! Díky Zaměstnavateli Můžete Zhodnotit Své Peníze Až o 81 %!!!



Popis epizody

Věděli jste, že Vám zaměstnavatel může pomoct zhodnotit Vaše peníze a to až o 81 %?Jak to funguje?Představte si, že dnes máte na výplatu 35 000 Kč. Z toho si 1 000 Kč měsíčně odkládáte na finanční produkt.Pokud Vám to zaměstnavatel umožní, můžete si na finanční produkt odložit 1 810 Kč měsíčně při stejných nákladech.Když Vám tam totiž peníze pošle zaměstnavatel jako příspěvek zaměstnavatele nemusí z toho on ani vy platit odvody a daň. Čili Vám na účet přijde 34 000 Kč + 1 810 Kč na finanční produkt = 35 810 Kč.Zaměstnavateli zůstanou stejné náklady a vy získáte o 81 % navíc. Zaměstnavatel Vám takto může umožnit odložit až 50 000 Kč ročně Pokud se ti epizoda líbila, tak nezapomeň dát LIKE a SUBSCRIBE, taky nezapomeň na zvoneček, ať ti neunikne žádná budoucí epizoda. PATREON: https://www.patreon.com/4poradci WEB: https://4poradci.cz/ IG: https://www.instagram.com/4poradci/ linkedin: https://www.linkedin.com/company/4poradci/ Facebook: https://www.facebook.com/4poradci

Hodnocení epizody

Další epizody