Popis epizody
Karel Šimůnek si ke gastropovídání tentokrát pozval svého kolegu Petra Hajného a jednoho z nejtalentovanějších mladých českých kuchařů Lukáše Hlaváčka, který nově vaří ve vyhlášené pražské restauraci Zlatá studně. jaké to je přebírat kvalitní kuchyni, jak probíhají změny v gastrotýmech? šéfkuchař jako hokejový trenér - jak ukázat novému týmu, že jsi šéf? proč je dobré vyzkoušet si zahraniční štaci? Londýn, nebo Amerika? odnést si cizí ze štace recept, nebo ne? Co je nedůstojná krádež a co inspirace? sprostá slova v kuchyni, kde je ta hranice? A je velká kuchyň dobrá kuchyň? je stále ještě trendy naložit na talíř co nejvíc surovin? Je dělat komplikované jídlo jednoduché a dělat jednoduché jídlo frajeřina? michelinská hvězda jako cíl kuchaře?
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastuhitradio.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/264788