Chef Aréna Podcast s Petrem Hajným

před 10 měsíci

64 min

Chef Aréna Podcast s Petrem Hajným



Popis epizody

Karel Šimůnek si ke gastropovídání tentokrát pozval svého kolegu Petra Hajného a jednoho z nejtalentovanějších mladých českých kuchařů Lukáše Hlaváčka, který nově vaří ve vyhlášené pražské restauraci Zlatá studně.  jaké to je přebírat kvalitní kuchyni, jak probíhají změny v gastrotýmech?  šéfkuchař jako hokejový trenér - jak ukázat novému týmu, že jsi šéf? proč je dobré vyzkoušet si zahraniční štaci? Londýn, nebo Amerika? odnést si cizí ze štace recept, nebo ne? Co je nedůstojná krádež a co inspirace?  sprostá slova v kuchyni, kde je ta hranice? A je velká kuchyň dobrá kuchyň?  je stále ještě trendy naložit na talíř co nejvíc surovin? Je dělat komplikované jídlo jednoduché a dělat jednoduché jídlo frajeřina? michelinská hvězda jako cíl kuchaře?

Hodnocení epizody

Další epizody