
Mistr japonské kuchyně Hora: Japonci vám dají to nejlepší, co mají. Na talíři se odráží buddhismus
Mistr japonské kuchyně Hora: Japonci vám dají to nejlepší, co mají. Na talíři se odráží buddhismus
před 2 lety
38 min
Rýže, zelenina, ryby a mořské plody jsou základem japonské kuchyně. Právě díky čerstvým ingrediencím a pestrým pokrmům je celosvětově považována za jednu z nejpopulárnějších.
V čem ještě tkví úspěch a oblíbenost této kuchyně? Jak tamější kuchaři pracují? A jak se do jídla promítá filosofie a náboženství? Hostem pořadu O všem s Markétou Rachmanovou byl dnes šéfkuchař a ambasador japonské kuchyně Marek Hora, který se oboru věnuje více než třicet let.
Odkazy
Web podcastuwww.radioprostor.cz
https://ceskepodcasty.cz/podcast/radio-prostor-inspirativni-rozhovory-i-zajimavosti-z-vysilani/mistr-japonske-kuchyne-hora-japonci-vam-daji-to-nejlepsi-co-maji-na-taliri-se-odrazi-buddhismus
Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
