Mistr japonské kuchyně Hora: Japonci vám dají to nejlepší, co mají. Na talíři se odráží buddhismus

Mistr japonské kuchyně Hora: Japonci vám dají to nejlepší, co mají. Na talíři se odráží buddhismus

před rokem

38 min


Rýže, zelenina, ryby a mořské plody jsou základem japonské kuchyně. Právě díky čerstvým ingrediencím a pestrým pokrmům je celosvětově považována za jednu z nejpopulárnějších. V čem ještě tkví úspěch a oblíbenost této kuchyně? Jak tamější kuchaři pracují? A jak se do jídla promítá filosofie a náboženství? Hostem pořadu O všem s Markétou Rachmanovou byl dnes šéfkuchař a ambasador japonské kuchyně Marek Hora, který se oboru věnuje více než třicet let.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty