Popis epizody
Produkce potravin by měla zajistit nejen zdravé nebo opravdové potraviny, ale měla by být zároveň udržitelná. To je základní myšlenka regenerativního hospodaření. V čem regenerativní hospodaření spočívá, jaké jsou jeho výhody a nevýhody v porovnání s konvenčním přístupem? Jak je to s ekonomikou? Nepřijde farmář o své zisky, když se rozhodne začít hospodařit regenerativně? Nejen tato témata jsme diskutovali s Rostislavem Mátlem, předsedou Spolku pro regenerativní zemědělství.
Pokud vás daná tematika zaujala, více se o diskutovaných tématech a firmách dozvíte na následujících odkazech:
Spolek pro regenerativní zemědělství
DVP Agro
Pekařství Řečice
Mitrovsky Angus
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastupodcasters.spotify.com
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/399339