Popis epizody
Nevím o podniku, který by byl přes Covid v plusu. Vlastně o jednom ano. PADAGALI. Pro mě osobně nejlepší indická restaurace v Brně. Tvrdá práce, srdce a výsledek toho, jak se v Padagali chovali k hostům i před Coronou. Jak se to Lukášovi Maňákovi a jeho týmu povedlo, jak se jeho podnik změnil, co plánuje do budoucna a spoustu zajímavostí o indické kuchyni nebo Indii obecně, uslyšíte v dalším dílu podcastu Rumelier. Big Up Padagali. PS: Děkuju za důvěru v rámci konzultací ;)www.rumelier.cz a www.podcastybrno.czPojď si splnit sen a natáčet vlastní podcast. Se vším ti pomůžeme v brněnském studiu PromoPeople. Tvůj vlastní podcast? Ano :) Ve studiu PromoPeople ti se vším pomůžeme . www.promopeople.cz
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastuwww.rumelier.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/40279