Popis epizody
Petr Vopálenský a Štěpán Katina jsou spolumajitelé Bistro Bobovka, Edward cafe a Simply Bar Cateringu. Simply Bar Catering je barový catering bez hranic, který se postará o každou akci a přijede kamkoliv. Poslechněte si, jaké to je šňupat kakao při degustaci, jaké jsou aktuálně v barovém cateringu trendy a co je největší brzdou v jejich podnikání? A proč plánují vyjet na Kubu?
Ochutnávka
‚‚Novým kolegům slibujeme pot, krev a slzy. Přidejte se k nám."
‚‚Začíná řízená a končí nezřízená"
‚‚V barovém cateringu už nestačí být o 1 lekci napřed."
‚‚Deset let zpátky jsme zaznamenali trend zájmu o kvalitní destiláty a i to, že se hosté degustací chtějí o tom alkoholu něco i dozvědět."
‚‚My rádi na tom baru hřešíme a když se podíváš na historii vzniku baru vždy to bylo o hříchu."
‚‚Tak u tohle snad taky neumřelo, žádný zvíře, doufejme."
‚‚Nealko je na vzestupu, letos jsme zaregistrovali výrazně více poptávek na nealko barový catering."
Sledujte tyto barové guru na sítích
@SimplyBarCatering
@BistroBobovka
@edwardcafeML
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastupodcasters.spotify.com
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/430142