
#16 O víně, jídle a cocktailech
#16 O víně, jídle a cocktailech
před 3 lety
39 min
Dobré jídlo z kvalitních sezonních surovin a k němu zajímavé pití, které baví hosty i personál. O tom, jak se v Česku provozuje bistro a co v něm utváří celkový gastronomický zážitek si dnes povídáme s Milanem Bukovským, majitelem bistra a cocktail baru Atelier. To se na brněnské gastro scéně těší oblibě domácích i zahraničních hostů už pět let. Dotkneme se také aktuálních problémů trápících soudobou gastronomii a zodpovíme otázku, jestli lze Gin Tonic kombinovat s vínem (případně s jakým).
Odkazy
Web podcastuwww.soundtier.com
https://ceskepodcasty.cz/podcast/mezi-radky/16-o-vine-jidle-a-cocktailech
RSS feed
https://www.soundtier.com/rss/mezi-radky.rss
Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
