#16 O víně, jídle a cocktailech

#16 O víně, jídle a cocktailech

před 3 lety

39 min


Dobré jídlo z kvalitních sezonních surovin a k němu zajímavé pití, které baví hosty i personál. O tom, jak se v Česku provozuje bistro a co v něm utváří celkový gastronomický zážitek si dnes povídáme s Milanem Bukovským, majitelem bistra a cocktail baru Atelier. To se na brněnské gastro scéně těší oblibě domácích i zahraničních hostů už pět let. Dotkneme se také aktuálních problémů trápících soudobou gastronomii a zodpovíme otázku, jestli lze Gin Tonic kombinovat s vínem (případně s jakým).

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty