S1 E16: Jak neplýtvat jídlem? Naučí nás kuchařka Zachraň jídlo v kuchyni.

S1 E16: Jak neplýtvat jídlem? Naučí nás kuchařka Zachraň jídlo v kuchyni.

před 5 lety

49 min


Kuchařka Zachraň jídlo v kuchyni je pro mě knižní (kuchařkovou) senzací roku 2020. Učí nás nejen neplýtvat a vařit objevně a efektivně, ale posunuje naše vnímání toho, co je ještě dobrá surovina na vaření a co už patří do koše (posunuje jej směrem z koše do kuchyně😊).  Zuzka Štěpničková a Bára Kebová, které knihu napsaly, jsou hostem tohoto dílu podcastu Potraviny.  Poví vám, jak získaly předmluvu od kuchařské celebrity Massima Bottury, jak vznikal recept na knedlíkový gratin a jak pomáhají měnit svět s organizací Zachraň jídlo. Přidají svoje nejoblíbenější “zachraňovací” recepty a to by v tom byl čert, aby se nepovedlo odlehčit vašemu koši a peněžence!

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty