S1 E8: Fermentace pro začátečníky i pokročilé - 1. díl se Zuzkou Ouhrabkovou z blogu Zkvašeno

S1 E8: Fermentace pro začátečníky i pokročilé - 1. díl se Zuzkou Ouhrabkovou z blogu Zkvašeno

před 5 lety

70 min


Kvašené jídlo se vrací. Tisíce let stará metoda konzervace získává novou popularitu také díky objevu mikrobiomu. Lékaři a vědci teprve zkoumají, co všechno tenhle “nový” orgán v těle dělá a potřebuje. Takže se to úplně neví. Už teď se ale ví, že fermentace hraje a bude hrát pro naše tělo důležitou roli. Jak velkou, o tom se právě bádá.  Jako každý nový výživový trend, i tento na sebe brzy nachytá nežádoucí dezinformace a omyly. Poslouchejte, ať se v nich vyznáte a nenecháte si slíbit, co není pravda. Vzrušující říší fermentace a tím, co se “zatím ví" nás provede Zuzka Ouhrabková z blogu Zkvašeno.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty