Jídlo v nemocnici

Jídlo v nemocnici

před 3 lety

21 min


Mělo by nejen chutnat, ale i pomáhat léčit.  Jídlo v nemocnici má svá specifická pravidla – musí  zohledňovat zdravotní stav pacientů a k tomu se vejít do daných metodik a finančních limitů. Kromě jídelníčků pro pacienty navíc nemocniční kuchyně, jako ta v IKEM, vaří i pro zaměstnance. Jak náročné je připravit chutné dietní jídlo? A jak těžké je vyhovět různým chutím pacientů i personálu? Zákulisí kuchyně IKEM v podcastu tohoto týdne poodhalí vedoucí Oddělení nutričních terapeutů Monika Hubáčková a vedoucí Oddělení stravování Jitka Krupková.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty