Rok po otevření nemůžete mít úspěšný podnik, tvrdí spolumajitel Kro a Almy

Rok po otevření nemůžete mít úspěšný podnik, tvrdí spolumajitel Kro a Almy

před 8 měsíci

52 min


Připravovat skvělá jídla, starat se o své zákazníky, ale také měnit byznys, ve kterém působí, k lepšímu. Vojtěch Václavík, který za koncepty Kro Kitchen a Alma Prague, otevřeně hovoří o tom, proč nelze vyhlásit po roce od otevření nové restaurace, že „se vám skvěle daří“. „Práce v gastronomii je neustále o optimalizaci nákladů. A pro mě také o neustálém vylepšování nedokonalostí,“ přiznává Václavík. Nyní s Janem Čulíkem, kterého si můžete pamatovat z vyhlášeného podniku Thir v Táboře, chystá další edici konference Alma Talks. V pondělí 18. listopadu do pražské ulice V Jirchářích čísla 8 dorazí odborníci na kreativní přístup zero waste v kuchyni. Vystoupí tu například Douglas McMaster z proslulé londýnské restaurace Silo nebo Cherry Tsui z pařížského baru Little Red Door. Proč se Vojtěch Václavík nechce chlubit, že v jeho podnicích usilují o maximální využití surovin? A jak whatsappové skupiny ovládají gastro scénu? Dozvíte se v nejnovějším díle podcastu Forbes Life!

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty