Rok po otevření nemůžete mít úspěšný podnik, tvrdí spolumajitel Kro a Almy

před 3 měsíci

52 min

Rok po otevření nemůžete mít úspěšný podnik, tvrdí spolumajitel Kro a Almy



Popis epizody

Připravovat skvělá jídla, starat se o své zákazníky, ale také měnit byznys, ve kterém působí, k lepšímu. Vojtěch Václavík, který za koncepty Kro Kitchen a Alma Prague, otevřeně hovoří o tom, proč nelze vyhlásit po roce od otevření nové restaurace, že „se vám skvěle daří“. „Práce v gastronomii je neustále o optimalizaci nákladů. A pro mě také o neustálém vylepšování nedokonalostí,“ přiznává Václavík. Nyní s Janem Čulíkem, kterého si můžete pamatovat z vyhlášeného podniku Thir v Táboře, chystá další edici konference Alma Talks. V pondělí 18. listopadu do pražské ulice V Jirchářích čísla 8 dorazí odborníci na kreativní přístup zero waste v kuchyni. Vystoupí tu například Douglas McMaster z proslulé londýnské restaurace Silo nebo Cherry Tsui z pařížského baru Little Red Door. Proč se Vojtěch Václavík nechce chlubit, že v jeho podnicích usilují o maximální využití surovin? A jak whatsappové skupiny ovládají gastro scénu? Dozvíte se v nejnovějším díle podcastu Forbes Life!

Hodnocení epizody

Další epizody