Martin Škoda: Poznám, když je jídlo v restauraci dělané s láskou a poctivě nebo je nacpané dochucovadly

Martin Škoda: Poznám, když je jídlo v restauraci dělané s láskou a poctivě nebo je nacpané dochucovadly

před 2 lety

14 min


Ráno s námi dnes strávil kuchař Martin Škoda. Co snídá kuchař a proč jí až po 12 hodině? A má raději grilování nebo opékání buřtů? A dá se grilovat i v zimě? Co si poručí od rodičů, když k nim jede? Proč nemá rád sladké jídla? Má grilování svoje trendy a na čem je grilování nejlepší? A jak vypadá typický den Martina Škody? Poslechněte si celý rozhovor.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty