
Martin Škoda: Poznám, když je jídlo v restauraci dělané s láskou a poctivě nebo je nacpané dochucovadly
Martin Škoda: Poznám, když je jídlo v restauraci dělané s láskou a poctivě nebo je nacpané dochucovadly
před 3 lety
14 min
Ráno s námi dnes strávil kuchař Martin Škoda. Co snídá kuchař a proč jí až po 12 hodině? A má raději grilování nebo opékání buřtů? A dá se grilovat i v zimě? Co si poručí od rodičů, když k nim jede? Proč nemá rád sladké jídla? Má grilování svoje trendy a na čem je grilování nejlepší? A jak vypadá typický den Martina Škody? Poslechněte si celý rozhovor.
Odkazy
Web podcastuwww.frekvence1.cz
https://ceskepodcasty.cz/podcast/host-frekvence-1/martin-skoda-poznam-kdyz-je-jidlo-v-restauraci-delane-s-laskou-a-poctive-nebo-je-nacpane-dochucovadly
RSS feed
https://api.youradio.cz/news/v1.0/shows/host-frekvence-1.rss
Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
