
Martin Škoda: Poznám, když je jídlo v restauraci dělané s láskou a poctivě nebo je nacpané dochucovadly
Martin Škoda: Poznám, když je jídlo v restauraci dělané s láskou a poctivě nebo je nacpané dochucovadly
před 2 lety
14 min
Ráno s námi dnes strávil kuchař Martin Škoda. Co snídá kuchař a proč jí až po 12 hodině? A má raději grilování nebo opékání buřtů? A dá se grilovat i v zimě? Co si poručí od rodičů, když k nim jede? Proč nemá rád sladké jídla? Má grilování svoje trendy a na čem je grilování nejlepší? A jak vypadá typický den Martina Škody? Poslechněte si celý rozhovor.
Odkazy
Web podcastutalk.youradio.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/66001
Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!