Chce být Volskwagenem mezi restauracemi, nebojí se ale novinek, třeba nealko destilátu. Rozhovor s Janem Malým, spolumajitelem kladenské restaurace Letná.

před 4 lety

25 min

Chce být Volskwagenem mezi restauracemi, nebojí se ale novinek, třeba nealko destilátu. Rozhovor s Janem Malým, spolumajitelem kladenské restaurace Letná.



Popis epizody

Každé ráno zatápí pod speciálním Josper grilem, přemýšlí o novinkách a dalším rozvoji restaurace. Mezitím na své farmě připravují sýry a chovají zvířata pro jídla, která se řadí mezi nejzajímavější a svou kvalitou vybočující na kladenské gastronomické mapě. Ne vše je ale tak jednoduché. A zdaleka to není jen kvůli Covidu. I proto Jan Malý říká, konkurence je pro nás každý gastro provoz, i nově otevřený stánek s langošem.

Hodnocení epizody

Další epizody