![](/_next/image?url=https%3A%2F%2Fs3.actve.net%2Fceskepodcasty%2F823199_7916854_1696006605082_ca7db4d79072a_31c3b271e9.jpeg&w=1024&q=75)
Chce být Volskwagenem mezi restauracemi, nebojí se ale novinek, třeba nealko destilátu. Rozhovor s Janem Malým, spolumajitelem kladenské restaurace Letná.
před 4 lety
25 min
Chce být Volskwagenem mezi restauracemi, nebojí se ale novinek, třeba nealko destilátu. Rozhovor s Janem Malým, spolumajitelem kladenské restaurace Letná.
Popis epizody
Každé ráno zatápí pod speciálním Josper grilem, přemýšlí o novinkách a dalším rozvoji restaurace. Mezitím na své farmě připravují sýry a chovají zvířata pro jídla, která se řadí mezi nejzajímavější a svou kvalitou vybočující na kladenské gastronomické mapě. Ne vše je ale tak jednoduché. A zdaleka to není jen kvůli Covidu. I proto Jan Malý říká, konkurence je pro nás každý gastro provoz, i nově otevřený stánek s langošem.
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastuwww.kmzpravy.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/70930