Chce být Volskwagenem mezi restauracemi, nebojí se ale novinek, třeba nealko destilátu. Rozhovor s Janem Malým, spolumajitelem kladenské restaurace Letná.

Chce být Volskwagenem mezi restauracemi, nebojí se ale novinek, třeba nealko destilátu. Rozhovor s Janem Malým, spolumajitelem kladenské restaurace Letná.

před 5 lety

25 min


Každé ráno zatápí pod speciálním Josper grilem, přemýšlí o novinkách a dalším rozvoji restaurace. Mezitím na své farmě připravují sýry a chovají zvířata pro jídla, která se řadí mezi nejzajímavější a svou kvalitou vybočující na kladenské gastronomické mapě. Ne vše je ale tak jednoduché. A zdaleka to není jen kvůli Covidu. I proto Jan Malý říká, konkurence je pro nás každý gastro provoz, i nově otevřený stánek s langošem.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty