
Chce být Volskwagenem mezi restauracemi, nebojí se ale novinek, třeba nealko destilátu. Rozhovor s Janem Malým, spolumajitelem kladenské restaurace Letná.
Chce být Volskwagenem mezi restauracemi, nebojí se ale novinek, třeba nealko destilátu. Rozhovor s Janem Malým, spolumajitelem kladenské restaurace Letná.
před 5 lety
25 min
Každé ráno zatápí pod speciálním Josper grilem, přemýšlí o novinkách a dalším rozvoji restaurace. Mezitím na své farmě připravují sýry a chovají zvířata pro jídla, která se řadí mezi nejzajímavější a svou kvalitou vybočující na kladenské gastronomické mapě. Ne vše je ale tak jednoduché. A zdaleka to není jen kvůli Covidu. I proto Jan Malý říká, konkurence je pro nás každý gastro provoz, i nově otevřený stánek s langošem.
Odkazy
Web podcastuwww.kmzpravy.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/70930
Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!