Václav Stárek: Cena poledního menu vzrostla od začátku roku průměrně o 20 %

Václav Stárek: Cena poledního menu vzrostla od začátku roku průměrně o 20 %

před 3 lety

5 min


V Česku kvůli ekonomické krizi spojené s vysokou inflací plánuje skončit téměř pětina restaurací. Necelá třetina navíc uzavření kvůli možným dalším komplikacím zvažuje. Pokračovat v provozu je naopak rozhodnutá mírná většina podniků. O výsledcích svého říjnového průzkumu mezi 221 restauracemi informovala stravenková společnost Edenred. Na podrobnosti se ptala prezidenta Asociace hotelů a restaurací Václava Stárka.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty