#108: Marcel Jinoch – Hlavní barman nejlepší restaurace v New Yorku

#108: Marcel Jinoch – Hlavní barman nejlepší restaurace v New Yorku

před 4 lety

59 min


Jaké je to dělat pod šéfem, který má 30 let 3 michelinské hvězdy? Jak se Martin z korporátního zaměstnání v Praze dostal až na pomyslný vrchol v gastronomii? A jak najít odvahu jít za svými sny? V dalším díle podcastu jsem si pozval Marcela Jinocha, který opustil v 31 letech dobře placený korporátní job v marketingu a vydal se hledat svůj americký sen do New Yorku. Po 5 letech intenzivní práce se dostal jako hlavní barman do restaurace Le Pavillon legendárního kuchaře Daniela Bouluda, který 30 let drží 3 michelinské hvězdy. Video-verze na YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=VaOpHXGc_vw

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty