
Chef Arena #42 – Titus Eliáš
Chef Arena #42 – Titus Eliáš
před 5 lety
75 min
Kromě netradičního jména má za sebou Titus Eliáš i poměrně netradiční zahraniční zkušenosti v podobě vaření v ruské metropoli. Práce v Moskvě, kde je podle Eliáše jinak gastronomie na velmi vysoké úrovni, se pak dle jeho slov nedá s ničím příliš srovnat. „Prioritou je přežít. Co jsem se bavil se servírkami, tak ty v té poměrně luxusní restauraci pracovaly čistě jen za spropitné. Z toho ještě uplácely uvaděčku, ať posílá hosty k jejich stolům,“ popisuje své moskevské angažmá Eliáš. „České jídlo a pivo mají nejen v Rusku, ale třeba i v pobaltských zemích, velmi dobré jméno. Obecně nás vnímají pozitivně a už jako Západ,“ dodává.
Odkazy
Web podcastuwww.info.cz
https://ceskepodcasty.cz/podcast/chef-arena/chef-arena-42-titus-elias
RSS feed
https://www.omnycontent.com/d/playlist/87baeba4-4dea-4967-b7da-b2a300763cfe/18853571-a8fc-4a48-88b6-b31c006f8020/fe005fe4-64fa-4cf4-8dc2-b31c006f8033/podcast.rss
Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
