
Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel
Brambora nemusí být jen příloha, radí strakonický šéfkuchař Pavel Drdel
před 3 lety
20 min
Zero waste vaření u nás není jen doména několika pražských restaurací. Své o tom ví Pavel Drdel, který se sice vyučil na klasickém české učilišti, ale během svých stáží si už na přelomu milénia vyzkoušel, jak povznést i obyčejnou slupku na součást chutného pokrmu nebo přeměnit zeleninu v dezert.Všechny díly podcastu Ve vlastní šťávě můžete pohodlně poslouchat v mobilní aplikaci mujRozhlas pro Android a iOS nebo na webu mujRozhlas.cz.
Odkazy
Web podcastuwww.mujrozhlas.cz
https://ceskepodcasty.cz/podcast/ve-vlastni-stave/brambora-nemusi-byt-jen-priloha-radi-strakonicky-sefkuchar-pavel-drdel
RSS feed
https://api.rozhlas.cz/data/v2/podcast/show/5183382.rss
Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!