• Facebook
  • Youtube
  • Instagram

Gastromapa Lukáše Hejlíka 111

Lukáš Hejlík, Hana Kuncová
Někdy je lepší si trochu zajet, než se hodně spálit! Gastromapa Lukáše Hejlíka od 1. 11. 2019 i jako podcast.
Web 

Hodnocení

Moje hodnocení:

Skóre podcastu:

93 %

Seznam epizod

  1. Logo epizody: 069 ex Faency Fries - René Müller
    069 ex Faency Fries - René Müller
    16. 4. 2021
    René Müller vybudoval a po pěti letech tvrdé řehole také tento týden ve svých osmadvaceti letech prodal úspěšnou síť hranolkáren Faency Fries. Co ho k tomu vedlo a jak se chystá na život mimo gastro scénu nám povídá v dalším díle podcastu GMLH 111.
  2. Logo epizody: 068 Etapa P&G foodies - Petr a Gabi Ogurčákovi
    068 Etapa P&G foodies - Petr a Gabi Ogurčákovi
    9. 4. 2021
    Petr a Gabi Ogurčákovi se na české gastroscéně pohybují už několik let. Z veleúspěšného blogu P&G foodies se však počátkem loňského roku rozhodli svou vášeň pro skvělé jídlo převést do praxe a otevřeli si těsně před vyhlášením prvního lockdownu v pražském Karlíně bistro Etapa. Skvěle se jim daří celou dobu a my se jich ptali kde berou energie, dobré lidi, inspiraci a další plány do budoucna.
  3. Logo epizody: 067 Zas a znova - Petr Hajný & Karel Šimůnek
    067 Zas a znova - Petr Hajný & Karel Šimůnek
    2. 4. 2021
    Co přivedlo zkušené postavy české gastroscény Petra Hajného a Karla Šimůnka do hospody na pražské periferii? A čím je jejich Zas a znova tak skvělé, že se sem budete chtít vracet zas a znova?
  4. Logo epizody: 066 Foodblogerka - Karolína Four
    066 Foodblogerka - Karolína Four
    26. 3. 2021
    Přestáváte se orientovat v džungli výživových doporučení a diet Poslechněte si povídání s vystudovanou odbornicí v oblasti výživy a kvality potravin. Karolína Four vás naučí správně jíst.
  5. Logo epizody: 065 Cheesus Crust - Erik Zlámal
    065 Cheesus Crust - Erik Zlámal
    19. 3. 2021
    Legenda foodtruckové scény Erik Zlámal aka Take Eat EZ otevřel své první kamenné bistro v Praze na Záhřebské ulici a my se za ním vypravili na návštěvu.