Popis epizody
Do dalšího dílu podcastu Proti Proudu přijala pozvání Jana Jelič, za svobodna Bilíková, kreativní šéfkuchařka Ambiente. Tato epizoda bude o jídle: vaření, dochucování, nakupování, plánování nebo jak se (ne)daří restauracím v dnešní době. Plno praktických tipů a nadčasových principů. V rozhovoru uslyšíte: co spojuje ty nejlepší šéfkuchaře jak pracovat s perfekcionismem jak zvládnout kariérní restart o optikách, skrze které nahlížíme na svět jak vypadá tlak v nejlepších kuchyních Sledujte Proti Proudu na Instagramu. Rozhovory ve videu a bonusové live streamy s možností zeptat se na vaše otázky naleznete i na Youtube. Partnerem epizody je Fondee.cz - použijte kód protiproudu při registraci pro 3 měsíce správu účtu zdarma.
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastuprotiproudu.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/60920