Pozoruhodné vejce: Jaká cesta vede ze slepičárny do kuchyně?

Pozoruhodné vejce: Jaká cesta vede ze slepičárny do kuchyně?

před 3 lety

18 min


Co ovlivňuje chuť a kvalitu vajec a jak je upravují kuchaři a cukráři z Ambiente? Reportáž o vejcích ze slepičí farmy a kuchyní restaurací Eska, Myšák a Café Savoy.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty