
„To je v pořádku.“ Hospodští i personál chtějí dýška bez daně
„To je v pořádku.“ Hospodští i personál chtějí dýška bez daně
před měsícem
6 min
Článek napsal Magdalena Malá. Asociace usilují o to, aby bylo spropitné osvobozeno z daně. O úpravě zdanění neuvažujeme, nebudeme situaci v gastronomii komplikovat, míní koaliční poslanec. Hospodští a majitelé restaurací si mnohdy nevědí rady, jak z pohledu řádného danění nakládat se spropitným. V Česku neexistuje speciální zákon, který by upravoval zdanění spropitného.Celý článek čtěte zde. Další články, ale také podcasty, komentáře a videa najdete na zpravodajském serveru Seznam Zprávy. Své názory, návrhy, otázky, stížnosti nebo pochvaly nám můžete posílat na adresu audio@sz.cz.Sledujte @SeznamZpravy na sociálních sítích: Twitter // Facebook // Instagram.Seznam Zprávy jsou zdrojem původních informací, nezávislé investigace, originální publicistiky.
Odkazy
Web podcastuwww.seznamzpravy.cz
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/1004823
Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!