
Jan Čulík, Thir – Rozjíždět něco originálního v Čechách je hrozně těžké
Jan Čulík, Thir – Rozjíždět něco originálního v Čechách je hrozně těžké
před 4 lety
48 min
Never give up. Kdyby se rozhodl čepovat pivo a prodávat hamburgery, měl by to v Táboře podstatně lehčí. To ale tento životní dobrodruh nemá ve své DNA. Bez hlubší znalosti gastro zákonitostí se pustil na konceptově vyhraněnou cestu a jde po ní v potu i když prší a nevidí její konec. Mohl to mít lehčí. Ale pak by z Tábora bylo jen další, gastronomicky nudné město plné průměru a toho "co lidi chtějí". Objevil pro hosty svět naturálních vín, spolčuje se s kolegy restauratéry pro lepší gastro život na jihu Čech, řídí renesanci kapra jako unikátní součásti české gastronomie a peče chleba, za který mu na ulicích děkují lidé. Honza je gastro bojovník, který tlačí české gastro do lepších a originálnějších poloh, a tím inspiruje ostatní. Nejtěžší to mají právě inovátoři a leadeři, ale ti pak mají ten největší vliv na ostatní, i když je samotné to stojí hodně sil. Poslechněte si upřímný rozhovor o tom, jak těžké je čechy odtrhnout od průměru.
Odkazy
Web podcastuceskygastronomickypodcast.cz
https://ceskepodcasty.cz/podcast/cesky-gastronomicky-podcast/jan-culik-thir-rozjizdet-neco-originalniho-v-cechach-je-hrozne-tezke
RSS feed
https://anchor.fm/s/338cb698/podcast/rss
Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
