#20 - Restaurace | KAMU

#20 - Restaurace | KAMU

před 8 dny

40 min


V novém dílu rohlicastu jsme si povídali s Kamu – šéfkuchařkou, spisovatelkou a zakladatelkou kostarické restaurace Mycelium, která si na léto přivezla svůj kulinářský vesmír do Česka. Ve vile Kajetánka otevřela pop‑up bistro Kája, kde servíruje chuťové bomby z lokálních surovin s exotickým twistem. Jak se dělá gastropop‑up na úrovni, proč je jídlo pro ni rituál a co všechno chutná jinak, když to děláte srdcem? Vše se dozvíte v našem dalším díle!

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty