MLÉKO | Vše kolem mléčných výrobků a ještě dál. Laktóza, trávení, udržitelnost, porovnávání.

před 3 lety

64 min

MLÉKO | Vše kolem mléčných výrobků a ještě dál. Laktóza, trávení, udržitelnost, porovnávání.



Popis epizody

Petr Havlíček a Jirka Vacek na téma o mléčných výrobcích 0:00 Úvod 1:50 Je správné jíst mléčný výrobky?   3:00 Plnotučné, polotučné nebo odtučněné? 3:30 Pro jsou nízkotučné mléčné výrobky blbost? 5:00 Z čeho by se měli vyrábět mléčné výrobky. 7:00 Jaké mléčné výrobky konzumovat? 8:30 V čem tkví problém u beta-kasomorfinu (casomorphin)? 15:00 Jaký je rozdíl mezi A1 a A2 mlékem? 15:30 Udržitelnost?   16:00 Jaké mléčné výrobky preferují Jirka a Petr? 20:00 Neumíme si odříkat.    27:00 Nejlépe fungují ty nejjednodušší věci. 30:30 Proteinové mléčné výrobky 33:00 Skyr. 35:00 Produkce mléčných výrobků. 40:50 Mléčné výrobky bohaté na bílkoviny. 45:00 Zakysané produkty. 46:50 Skyr vs. tvaroh 48:49 Které mléčné výrobky jsou zbaveny laktózy? 51:00 Měli by lidé bez intolerancí vyřazovat laktózu? 53:00 Kluků nejoblíbenější mléčný produkt. 59:00 Závěr

Hodnocení epizody

Další epizody