Chef Arena #32 – Dušan Jakubec

Chef Arena #32 – Dušan Jakubec

před 4 lety

66 min


 Po delší době strávené ve Španělsku má Dušan Jakubec srovnání, jak se nakupují suroviny na Pyrenejském poloostrově a jak u nás v Česku. Z tohoto srovnání ale Češi podle Jakubce vůbec nevychází dobře. „Bylo mi z toho smutno, když jsem porovnal nákup tam a tady. Kvalita surovin je úplně jinde, o ceně nemluvě. Někdo má asi zájem je tu prodávat draze a nakupovat blbě. Češi jsme v tom možná trochu moulové nebo nemají srovnání,“ říká Jakubec, spolumajitel italské restaurace Ristorante Prosecco, v nové epizodě podcastu Chef Arena.

1

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty