Popis epizody
Další epizoda potěší především milovníky kávy. O velkém snu mladého páru, na jehož konci stojí stylová kavárna s vinným barem BALANCE coffee & wine na Velké Mikulášské. Jaký je rozdíl mezi výběrovou kávou a tou ze supermarketu? O procesu od skloubení výběru kávového zrna, pražení, práce baristy až po následný způsob konzumace. „Při přípravě kávy je nejdůležitější právě balanc. Určitě by nás potěšilo, kdyby zákazník před oslazením kávu nejprve ochutnal. Mezi kavárníky jsem nejvíce alergický na slovo konkurence.“ Dozvíte se o pečení vlastních dobrot a koblihománii, která už teď ke znojemským víkendům patří.
Františka Nahodila zpovídá Radek Bortlík.
Hodnocení epizody
Další epizody
Odkazy
Web podcastuznojemskabeseda.podbean.com
https://ceskepodcasty.cz/epizoda/163149