Proč málem vyhynulo přeštické černostrakaté prase, čím vyniká jeho maso – a jak s ním pracovat?

Proč málem vyhynulo přeštické černostrakaté prase, čím vyniká jeho maso – a jak s ním pracovat?

před 3 lety

29 min


Podcast Ambiente o jídle a lidech, kteří mu dělají dobré jméno. Reportérka Anička Grosmannová vyzpovídala zootechnika z Mladotic Jaroslava Bejdu, řezníka Františka Kšánu a kuchaře z restaurací Ambiente. Mluvila s nimi o přeštíkovi, praseti s mimořádně chutným masem.

Přihlašte se k newsletteruLadíme české podcasty do dokonalosti. Buďte u toho s námi!
Odesláním souhlasíte, aby vám ČESKÉ PODCASTY zasílaly pravidelné e-mailové newslettery o novinkách. Tento souhlas udělujete na dobu neurčitou s tím, že jej můžete kdykoliv bezplatně odvolat prostřednictvím tlačítka v každém newsletteru.
O tom, jak s vašimi osobními údaji (tj. e-mailem) nakládáme, si můžete přečíst na stránce zásady ochrany osobních údajů.
© 2025 České Podcasty